Entrepreneurship's Project Giveaway!

| on
23:08
Assalamualaikum



hai guys! seperti yang aku bagitau in my previous post,sekarang ni aku dah masuk semester kedua. Sem ni aku wajib kena ambil course Foundation of Entrepreneurship Cultivation. yes,kitorang perlu buat business 😭😭 lecturer kitorang cakap kalau business kitorang dapat untung sebanyak RM500,automatic akan dapat A! masalahnya sekarang kitorang belum start jual apa-apa lagi. Tapi alhamdulilah supplier dah ada.

so,kitorang jual apa?


Tote bag guys. TOTE BAG.

Siapa yang berminat tu boleh lah beli dengan kitorang 😹. 


tujuan aku buat giveaway ni sebab nak tingkatkan follower ig business kitorang hahaha sambil-sambil tu bolehlah korang tolong promote jugak eh. hadiah untuk giveaway kali ni aku bagi cash je hahaha tapi tak banyak mana hihi


so,jom tengok syarat-syarat nya?



1. Buat satu post yang bertajuk " Entrepreneurship's Project Giveaway! ".

2. Copy banner & jangan lupa back link ke post ni.

3. 🎀 follow blog ni

4. 🎀 follow my ig (HERE)

5. 🎀 follow our business ig (HERE) + like semua gambar (don't worry tak banyak mana pun gambar tu)

6. Kalau nak tolong promote tu pun boleh jugak hehe tapi yang ni tak wajib :)

7. Dah siap! jangan lupa submit link dalam post ni je ok?


✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂


Hanya dua orang pemenang sahaja dicari (guna random.org/cabutan)


First place - RM40 

Second place - RM20 


✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂




yang berminat tu boleh lah terus buka ig kitorang ok! (gambar akan diupdate lagi)
aku harap sangat ada orang yang beli nanti haha


doakan kitorang dapat untung banyak jugak 🙏🙏 



GIVEAWAY BERLANGSUNG SEHINGGA 20 MAY 2018