Craving Satisfied #4

| on
22:21
Assalamualaikum


fuhhhhh finally update jugak. rasa macam nak buat giveaway je ni haha tunggu lah nanti kalau aku tak busy,lepas sem 2 ni kot. Semester 2 tinggal berapa bulan je lagi lepas tu cuti 3 bulan 👏👏

nasib baik dalam gallery penuh dengan gambar makanan so dapat lah jugak update blog ni kan haha



ice blended mocha dia 👍 yang kek warna kuning tu kek mango cheese. sedap! and tak sah kalau aku tak order kek yang ada chocolate. last-last menyesal beli sebab tak makan habis 😅


the fruit salad was so good! masa ni kalau tak silap aku nak chicken salad tapi pekerja tu kata ayam diorang dah habis wth hahaha konon nak diet so aku order salad je lah 💁  



lama tak makan steamboat so alang2 kawan teringin sangat kan so jom! hahaha kenyang sangat masa ni alhamdulilah tak ada berlaku pembaziran hahaha



you know what dari tahun lepas lagi aku stalk ig kerepek bronis ni. Bulan lepas kat kolej kitorang ada buat bazaar and ternampak ada orang jual benda ni so aku pun terus beli. tapi mahal sangat diorang jual cisss at least dah dapat rasa lah haha . sedap lah jugak sebab tak berapa manis sangat.



ni cendol gula apong kalau tak silap aku lah. masa ni kan tengah viral dengan pompuan cendol tu hahaha aku pun tiba2 pulak rasa macam nak makan cendol. SEDAP! lepas ni nak pergi lagi. Tempat ni (Mami Cendol) pun famous sebab cendol dia.




tak sah kalau tak beli aiskrim gula apong ni! nyesal pulak aku ambil yogurt ni dalam size medium sebab masa ni aku demam so takde selera nak habiskan hahaha 



cake ni boleh lah. biasa-biasa je. maybe sebab masa ni aku dah kenyang kot tapi last2 aku yang terpaksa habiskan separuh sebab kawan aku dah kenyang 😵😵


harap2 korang tak terliur lah baca post ni hahaha alhamdulilah syukur. lepas ni aku update lagi dengan gambar makanan okay? hoho



18 comments on "Craving Satisfied #4"
  1. Craving saya pulak yg tak satisfied tengok gambar2 tu haha >_<

    ReplyDelete
  2. uwaahh, sedapnya! tengok gambar dah terliur...

    ReplyDelete
  3. sedapnyaaaaaaaaaa

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/2018/03/how-to-use-snapchat.html

    ReplyDelete
  4. Semuuuaaa nampak sedap sangaaattt...terliur la pulak lol

    Erni Hasmiza

    ReplyDelete
  5. bestnya asyik makan kat kafe sedap2 jeee. dah lama tak makan kek TT

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak lah selalu sngat makan kat kafe hehe. kalau dekat dah lama sy belanja mazni :P

      Delete
  6. dah la tengah read post ni atas bas, mau tak rasa lapar :3

    ReplyDelete
  7. banyaknya gambar makanan T^T
    teringin juak rasa makan steamboat sambil lepak2 ngan kawan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. aok kmk tahun tok nang mala makan ajak :')
      best kak. agik2 mun dengan kawan >.<

      Delete
  8. amboi!!!! kemain dia pulun semua makanan ni! sib baik lanje gambar...sedapnya semua!!!

    p/s: btw hari tu saya cuci followers dekat ig, incase ada ter-unfollow tashira im soo sorry ya! huhuhuhu
    sebab nak keep yang betul2 kenal saja...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha :P nang nyaman kak hahaha

      aok kak,at first ya kmk heran juak tapi sikpa haha kmk pn kadang2 ter-unfollow org juak. its okay kak :)

      Delete
  9. semuanya sedap. kalau abam kie makan gini sokmo tentu x kurus2 lagi. huhuhuhu..

    Jom sertai giveaway yg sdg berlangsung di blog Abam Kie? Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2018/04/spm-result-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha samalah dgn saya ni cikgu,mmg confirm tak kurus2 nanti hehe
      alright,nanti saya tgk :)

      Delete