12 Nov 2017

Lazada Online Revolution Blogger Contest

Lazada Online Revolution Blogger Contest 2017


woot woot lazada ada buat contest lagi! Semoga kali ni ada rezeki lah nak menang kan haha walaupun macam tak ada peluang je nak menang.


a. Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience? 


Seingat aku.first product yang aku beli kat lazada ialah photobook malaysia. Masa tu ada promotion so aku pun grab lah peluang tu kan. Alhamdulilah tak ada apa masalah.



b. Which types of products would you prefer buying online? 

korean beauty product. Sebab kalau nak cari kat shopping mall memang susah sangat plus takut tak original kan.


c. What do you love about online shopping? 

first,sebab dapat banding2 kan harga yang ada kat online shop lain,dapat guna voucher (kalau adalah),and of course sebab lebih mudah kan? kita just perlu bayar then tunggu barang sampai kat depan rumah je 😆


d. Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales? 





so korang tunggu apa lagi? Jom join contest ni!


and jangan lupa pulak yang lazada ada buat online revolution sales yang akan berlangsung dari 11 november hingga 14 november sahaja!




3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...