30 Mar 2016

Head With Serban | Book Review

Assalamualaikum


Oleh kerana entry ni dah lama tersimpan dalam draft so harini nak publish kan aje lah lagipun tak ada idea nak buat post baru.


Aku tak berapa ingat dari mana aku dapat tahu pasal buku ni,tapi kalau tak silap aku dari post sorang blogger jugaklah tapi tak ingat pulak siapa. Thanks ya :)


Haritu pergi bookstore then masuk je terus nampak buku ni so aku grab lah satu sebab buku ni termasuk dalam wishlist buku yang aku nak.




Setiap muka surat dalam buku ni buat aku tersentap tau tak. Meh aku share kan sikit kandungan dalam buku ni.








Yang ni memang sokong sangat! hahaha mesti ramai yang sentap ni.

Ada satu ayat yang buat aku teringat sampai sekarang.


At least,kalau kita masih ada rasa bersalah,bersyukur lah.
Itu tanda Allah masih sayang kepada kita. Allah lahirkan rasa bersalah dalam diri kita apabila kita melakukan dosa. Tak semua orang dapat rasa perasaan ini.

Banyak lagi ayat-ayat yang best. Baca berulang kali pun tak akan leju,trust me :) Tak rugi korang baca buku ni. 


Yang selalu beli novel tu apa kata korang try baca buku ni jugak? Harga kalau tak silap aku dalam RM19 je.











9 comments:

  1. Buku ni termasuk dlm wishlist tp setiap kali jumpa mesti time bajet duit lari. Haha .sampai hari ni xbeli lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha sy pun selalu macam tu jugak kak. mesti frust kan? haha

      Delete
  2. boleh beli la buku ni pasni.. macam best. any more books to recommend?

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang best :) fixi's books maybe. like this one http://ohthrillers.blogspot.my/2016/01/trilogi-ngeri-fixi-review.html

      Delete
  3. Wah. Macam best pula buku ni bila baca review akak. Thanks for sharing! Ohya. Apa maksud 'leju' tu kak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. no problem :) leju tu sebenarnya bahasa sarawak kalau tak silap akak hahaha. maksud leju tu bosan.

      Delete
  4. macam best je. tak pernah lagi dengar pasal buku ni. haha. kena cari ni. thanks review tashira! :D

    ReplyDelete
  5. salam haah memang best dah baca jugak :)

    ReplyDelete
  6. Balik Malaysia nanti boleh beli buku ni. Bagus untuk peringatan diri sendiri.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...