17 May 2017

Blue Sky Tag

Image result for sehun gif 2017

Assalamualaikum


Tak lama lagi nak puasa so dah ready guys? Nasib baik dah habis ganti puasa,kalau tak heh memang last2 minute je lah. 


******************************

The rules ;

1. Thank the person who tagged you
2. Answer their 11 questions
3. Tag 11 people
4. Give them 11 questions to answer (sorry yang ni tak dapat nak ikut 😞)

Thank you to Amer & Kak Sofie sebab tag!



******************************


Questions from Amer ; 


1. If you suddenly found yourself turned into woman/man. How would you spend your day?

I will go to the gym everyday hahaha sebab aku teringin nak pergi gym tapi malu lah pulak plus tak ada partner nak ikut so hell no lah nak pergi seseorang kan.


2. Tell me the most awkward moment in your life?

Dulu masa tingkatan berapa entah bapak tak ada kat rumah so tak dapat ambil balik sekolah so aku guna bas dengan kawan,then berpecah sebab lorong rumah lain kan,so masa tu ada sebuah viva or myvi ke lalu then panggil2,aku dah panik dah diorang ni nak apa eh ,2 orang lelaki pulak tu hahaha 

"dik.. dik.. Nak .."


"eh,tak tak." (aku dah start fikir macam2 dah)


"eh,nak tanya,rumah orang kahwin tu kat mana eh?" (masa ni baru teringat ada orang kahwin kat area rumah aku)


" oh,masuk je kat lorong tu bla bla bla .. " 


damn it. memalukan T_T aku masih ingat lagi expresi muka diorang masa tu HAHAHA TAK LAWAK EH


3. What are the best and worst purchases you have made?

the best ; IU - Palette Album

the worst : my phone case,sebab kaler lain daripada gambar yang aku bagi kat dia -.- ahh malas lah nak complain


4. If you have a chance to change your name, what will it be and why??

tak nak tukar. hehe


5. Who is the messiest person you know?

adik laki aku T_T masuk bilik dia je rasa nak muntah hehhhhhhhhhh


6. What are the most useless talent do you have?

i DON'T HAVE any talent :')


7. Who is the fourth person on your missed call list?

my aunt.


8. What is your favorite TV show? (Tell me Suri Hati Mr. Pilot, please)

sorry,tak tengok pulak suri hati mr.pilot tu hehe last drama malay yang tengok, rindu awak 200% hahaha 

for now, The Promise (korean)


9. What was your first thought when you woke up this morning?

bila aku nak start bersenam ni? dah nak raya ni hah.


10. What are you completely give up and done with?

Relationship.


11. Do you think my questions are ridiculous?

Nope,i love it and thanks!


******************************


Questions from Kak Sofie ;


1. Where you will spend your first-day hari raya aidil fitri this year?

Macam biasa,kat rumah sendiri je.


2. The best hari raya in your life is when....

dapat makan banyak cookies & relax atas sofa


3. Do you already buy a baju raya? What color?

Belum hahaha . nanti last2 minute baru sibuk nak beli 


4. Last thing you do before you open the blog?

bukak stats blog.


5. Tell me your meal today.

Laksa Sarawak (sikmok makan nasi konon sebab diet cehh hahaha :P)


6. Last time you take a selfie.


one month ago. (serious >.<)


7. True or false our ringtone reflect the personality?

hmm,false.


8. Percentage of your achievement for this year?

10% 😭😭😭😭😭


9. Open Instagram, whose picture on your first insta feed?

@queeryeri


10. The last song on your phone....

IU ft G-Dragon - Palette


11. Heads up, what did you see?

White ceiling haha




thank you again :)))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...