12 Feb 2017

GIVEAWAY PRE-LOVED BUKU 2017


[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Due date // 4.3.2017


ehem. lama tunggu akak buat giveaway ni hehe.

lepas fikir punya fikir,aku nak buku Awek Chuck Taylor & Reinkarnasi. Ehm,tahun lepas memang dah letak buku ni dalam wishlist tapi oleh kerana tertarik dengan buku2 yang lain maka sampai sekarang belum terbeli lagi haha okay i know alasan je tu. tapi dah akak kimchaa nak bagi free so why not kan? kalau ada rezeki dapatlah hihi 🙌

sorry kak,saya memang lemah sikit nak buat ayat2 menarik ni 😡🙈


takpelah, kite bagi 💕 je kat akak muahahaha 



good luck everyone!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...